Managementul expeditiilor

Operatii de baza

Poti face toate operatiile de baza: adauga/modifica/ sterge/copiaza/aloca/schimba status, dar o vei putea face mai bine si mai rapid ca niciodata.

Tiparire etichete

Etichetele standard contin toate detaliile expeditiei si desigur un cod de bare. Serviciile special si rambursul sunt marcate vizibil. Daca este nevoie poate include chitanta ramburs. Desigur, are logo-ul dvs. si poate avea de asemenea logo-ul clientului dvs.

Poate fi personalizat- daca ai nevoie de vreo modificare.


Operatii bulk

Nu va mai fi nevoie sa mai faci ceva mai mult de o data- toate operatiile pot fi facute bulk, printr-o simpla filtrare (si avem multe filter), selectarea expeditiilor si apasarea unui buton. Poti de asemenea sa scanezi o gramada de coduri, sa le cauti si sa faci diverse operatiuni cu ele.


Statusuri si coduri

Doar  5-6 statusuri nu sunt niciodata suficiente- din acest motiv poti sa-ti definesti propria selectie de coduri, pentru orice situatie posibila. Poti avea si sute, nu ne deranjeaza.


Grupuri

Nimanui nu-i place sa primeasca un sistem de sunet hi-fi nou-nout din care lipseste un difuzor. De aceea poti grupa expeditiile si sa fie transportate, livrate si platite ca o una singura.


Istoric

Totul este urmarit si tot ce e urmarit este stocat pentru totdeauna. Nu stergem datele- dar tu poti s-o faci daca vrei. Si, vorbind despre stergerea datelor, suntem in conformitate cu prevederile GDPR.


Operational

Responsabilizare

Tot timpul cineva din firma are controlul asupra oricarei expeditii. Dispecerul le poate aloca catre curieri sau curierii le pot scana cu telefonul pentru a le marca ca preluate de el. Acelasi lucru se intampla de fiecare data cand un colet intra in hub. Acesta este motivul pentru care este imposibil sa pierzi un colet- poti sa stii intotdeauna cine este ultima persoana care s-a ocupat de el.

Rollcarturi

Sunt listele curierilor cu ce au de facut. Toate opririle lor pentru ziua respectiva, atat ridicarile cat si livrarile, grupate pe o coala de hartie. Nu ca ar avea nevoie de hartie- o copie le este incarcata automat pe telefon.


Optimizare ruta

Impreuna cu partenerii nostri de la GraphHopper va oferim cea mai asteptata caracteristica: cea mai scurta ruta pentru destinatiile fiecarui curier. Economisesti si combustibil si timp.


Zone

Zone separate pentru rutare si tarifare.  Fac ca sortarea si rutarea sa fie floare la ureche.


Relatii cu clientii

Login clienti

Nu va mai fi nevoie sa preiei comenzi telephonic. Clientii frecventi se pot loga direct in site-ul tau si pot fie sa introduca sau sa-si importe expeditiile dintr-un fisier Excel. Trebuie doar sa mergi si sa le ridici, cu eticheta deja printata si atasata.

Tracking online

Nu doar clientii, ci oricine poate urmari o expeditie daca ii stiu codul. Desigur ca poti sa adaugi asta si pe site-ul tau.


Whitelabel

Vorbind de asta, totul poate trece prin ssite-ul tau- sau sa para asa. Nume, logo si chiar emailuri de notificare.


Notificari

Si avem multe notificari: email, sms, whatsapp, tu alegi. Poti seta ca clientii sa primeasca o notificare de fiecare data cand statusul unei expeditii se modifica- desi asta s-ar putea sa fie un pic prea mult pentru multi.


Aplicatie mobile pentru clienti

Si da, clientii pot folosi o aplicatie mobila pentru a adauga comenzi.


Integrare

API pentru clienti

Daca clientii tai au un site ecommerce sau pur si simplu au mai multe expeditii decat este confortabil sa introduci  manual, poate sa le trimita direct din site sau din software.  API-ul nostru ii permite sa adauge, sa verifice statusuri si chiar sa printeze etichete direct din software-ul lui.

Francizori

Daca vrei ca alta firma de curierat sa iti transporte expeditiile trebuie ca soft-ul tau sa comunice cu al lor. Putem face acest lucru sa se intample- am facut-o deja in zeci de cazuri.


Excel

Indiferent ce raporturi crezi ca vei vrea, poti intotdeauna sa vrei mai mult. De aceea toate informatiile pot fi exportate ca excel-uri (si de regula si importate).


Aplicatie mobila curieri

Scanare cod bare

Totul incepe cu scanarea unei expeditii. Dupa aceea curierul poate usor sa o marcheze ca ridicata sau livrata sau sa ii aloce oricare din codurile predefinite de tine.

Operatii bulk

Nu vrei sa faci acelasi lucru de 30 de ori- sau de 300 de ori consecutive. Doar scaneaza o serie de coduri si marcheaza-le pe toate ca ridicate sau livrate.


Adauga expeditie

Ai intalnit un client nou pe strada? Ai nevoie sa adaugi o expeditie in ultima clipa? Nici o problema, da click pe “adauga” si introdu detaliile.


Printare

Foi de expeditie, incasari, chitante ramburs, rapoarte zilnice…Adauga o imprimanta ieftina de buzunar si le poti avea pe toate.


Navigare

Un click pe “navigare” si Google Maps te va duce direct la destinatie. Asociaz-o cu Optimizare rute si ai o solutie high tech adevarata.


Si multe altele

Continuam sa dezvoltam aplicatia mobila, deci ne cerem scuze daca lista aceasta nu este actuala. Probabil este deja depasita.


Dispozitive

Device-uri Android

Telefoanele sunt cea mai ieftina si usoara solutie, dar exista multe alte dispozitive interesante. Device-uri care includ Android, scanner laser, camera, telefon, baterie mare, sau chiar o imprimanta portabila intr-un singur dispozitiv durabil.

Imprimante portabile

Mici si necostisitoare, cu siguranta o sa le vrei.


Scannere coduri de bare

Nu ai nevoie de un dispozitiv Android mare pentru a scana 200 de colete consecutive- exista multe solutii mai mici (si mai ieftine). Un scanner laser cu bluetooth de marimea unei pastile poate fi mic, dar un mare plus in productivitate.


Tracking

Tracking curieri in timp real pe harta

Poti vedea oricand unde este toata lumea, unde au fost pe parcursul zilei (sau saptamana trecuta) si unde sunt opririle care le-au fost alocate.

Tracking in timp real al statusului expeditiei

Poti vedea instant tot ce se intampla in aplicatia mobila; ce expeditii sunt livrate, si mai important, pe cele care nu sunt livrate inca.


Clientii pot vedea poza cu semnatura destinatarului

Pune-i pe curieri sa faca o poza cu semnatura de primire si nu vei mai avea de-a face cu clientii care spun “coletul nu a fost livrat!” Aceasta va fi incarcata in contul clientului instantaneu, deci nici nu e nevoie sa le-o mai trimiti.


Facturare

Generare facturi

Doar cu cateva clickuri soft-ul preia toate expeditiile dintr-o perioada de timp si genereaza o factura.

Preturi flexibile

Nu intram in detalii- ar fi prea lung textul . Varianta pe scurt: nu vei avea probleme in definirea tarifelor tale. Separat pentru fiecare client, desigur.  


Email factura

Nu doar genereaza factura in sine, dar nici macar nu e nevoie sa o printezi (decat daca vrei, desigur). Inca un click si clientul o primeste pe email- alaturi de o voce completa a expeditiilor facturate.


Factura din aplicatia mobila

Curierii pot crea si printa o factura pentru expeditii.


Deconturi

Deconturi ramburs curieri

Pentru fiecare curier soft-ul inregistreaza sumele pe care acestia trebuie sa le predea la sfarsitul zilei. Pentru fiecare creaza un “decont”- un document printabil cu toate sumele si expeditiile implicate. Recomandam sa il incui undeva impreuna cu banii, pana cand un supervizor confirma suma (si o marcheaza in software) si o depune la banca.

Deconturi ramburs clienti

Procesul este aproape acelasi pentru clienti, doar optimizat pentru transferurile bancare. Poti usor sa trimiti deconturile si prin email.


Scadere transport din ramburs

In unele situatii vrei sa scazi costurile de transport din rambursul pe care il platesti clientilor tai. Soft-ul iti permite sa faci asta usor si in siguranta.


Securitate

Drepturi

Cele mai multe probleme de securitate provin chiar de la angajati. Din acest motiv poti defini roluri precise pentru ei si sa le permiti acces doar la ce vrei tu. Acelasi lucru este valabil si pentru clienti.

Loguri

Urmarim tot. Unele lucruri le poti vedea in interfata, dar chiar daca nu da-ne un telefon daca ai vreo suspiciune sau intrebari. Cel mai probabil vom avea raspunsul.


Backup-uri automate

Avem backupuri pentru toate informatiile in mai multe locatii, inclusiv in 2 tari diferite. Vorbind de tari, operam sub legislatia UE, care prin GDPR  te asigura ca datele tale si ale clientilor tai sunt in siguranta.


Internationalizare

Timezone si valuta

Le poti defini cand iti setezi contul. Si daca este ceva in formularele printate ce vrei modificat- putem face asta. Sau, daca prefer, te putem invata sa o faci tu insuti.

Disponibil in mai multe limbi

In prezent, solutia software este disponibila in engleza, araba, chineza (atat simplificata, cat si traditionala), hindi si urdu. Desi acestea acopera probabil peste jumatate din populatia globului suntem mereu dornici sa adaugam mai multe limbi la aceasta lista. In particular suntem nerabdatori sa avem primii clienti vorbitori de spaniola- daca e cazul tau s-ar putea sa primesti un discount extra.


Usor de inceput

Importuri Excel

Nu va mai fi nevoie sa adaugi manual datele existente. Avem importuri pentru tot ce consuma timp, inclusiv clienti si preturi.

Documentatie

De la video la texte, avem tot ce e  nevoie pentru a te documenta. Inclusiv un document mic pe care il poti trimite clientilor tai pentru a-I pune la current cu noul software.


Sesiuni Skype gratuite

Documetantia este buna, dar rareori este suficienta. Intelegem ca trecerea la o solutie software noua este uneori dificila si suntem dedicati in a te ajuta in orice fel putem. Nu ezita sa ne suni cat de des e necesar, pana ajungi la capacitate maxima.


Software de curierat la cheie

A decade of experience helping courier companies break their limits and reach their true potential. Welcome to courier software for the 21st century!

Incercati acum
Software de curierat la cheie