Cine suntem?

Acum 10 ani solutia software CourierManager a pornit de la o nevoie simpla, personala: numai ce incepusem o firma de curierat pe bicicleta si aveam nevoie de o solutie software pentru administrare. Am iesit de mult din afacerea de curierat, dar soft-ul a mers mai departe. Am crescut putin cate putin, la inceput organic, cu cateva companii care ne-au sunat fara sa fi investit in vreun fel de campanii de promovare.

Dupa cativa ani am schimbat viteza si ne-am hotarat sa ne canalizam efortul in acest produs. Am adaugat toate caracteristicile care lipseau, am facut o revizuire a interfetei pentru utilizatori si am inceput sa investim in vanzari si dezvoltare.

Dupa ce am devenit lideri pe piata locala am decis sa trecem la pasul urmator si am inceput sa vindem catre clienti internationali. Acum avem clienti multumiti pe 3 continente si mergem mai departe.

 

Radu Floricica,
Fondator & Manager

Software de curierat la cheie

A decade of experience helping courier companies break their limits and reach their true potential. Welcome to courier software for the 21st century!

Incercati acum
Software de curierat la cheie