Napravljen pre oko 10 godina, kurirski softver se kontinuirano razvijao da odgovori na specifične potrebe kurirske industrije. Olakšava upravljanje isporukom, uključujući mobilne aplikacije za kurire.

CourierManager softver je savršen, savremen instrument, koji pomaže da organizujete, kontrolišete i nadgledate Vašu aktivnost, omogućavajući pristup tačnoj i koreliranoj bazi podataka, dozvolivši tako da fokusirate energiju na razvoj Vašeg

Ukoliko imate ili upravljate kurirskom kompanijom već znate, koje sve probleme nesavršen softver može da generiše. Nudimo rešenje, uspešno testirano od strane mnogih kurirskih kompanija, koje ne samo da rešava, nego pruža konkurentnu prednost na tržištu kroz poboljšanje operativnog sektora nudeći, takođe, potpuno nove usluge i bolju integraciju sa klijentima.

Korišćenje couriermanager-a jedino zahteva internet vezu – mi ćemo održavati kurirski softver i pobrinuti se da su Vaši podaci uvek bezbedni.Karakteristike

 • Upravljanje dostavom – upravljanje i kontrolu svih detalja, koji se tiču dostave, počevši od statusa pošiljke, vozača zaduženog za određenu narudžbenicu i tako dalje.
 • Kurirsko praćenje – na mapi pratite poziciju i aktivnost svakog kurira i odredišta, u realnom vremenu.
 • Mobilni štampač – kuriri mogu da štampaju na vazduhoplovno-tovarnim listovima, fakturama, računima, itd.
 • Automatizovano računanje cena – kоnfigurisanje različitih cenovnih skupova, omogućavajući Vam da podesite cenu kako želite, u zavisnosti od koverata, pošiljke, težine, plaćanja pouzećem, povratnice, osiguranja i drugih dodatnih usluga.
 • Naplata – automatski generisane fakture za Vaše klijente. Jedan klik mesečno i Vaši klijenti će dobiti fakturu email-om.
 • Upravljanje vozilima – nikada više ne zaboravite da obnovite osiguranje.
 • Integracija klijenata i franšizera – i Vaši klijenti i isporučioci, mogu se integrisati direktno sa Vašim softverom.
 • Jednostavna personalizacija – ukoliko želite da Vaše fakture ili vazduhoplovno-tovarni listovi izgledaju drugačije ili da se usklade sa određenim propisima, niste prinuđeni da radite samo na jedan način. Većinu dokumenta, koja štampate u softveru, možete sami uređivati.


Mobilna aplikacija CourierManager

Mobilne aplikacije igraju ključnu ulogu u uspehu dostavne komanije. Couriermanager mobilna aplikacija olakšava brzi prenos podataka i savršenu korelaciju između kurira i otpreme.

Jednostavna da se implementira i koristi, ova aplikacija ima prijateljski interfejs i radi na skoro svim Android uređajima. Kuriri mogu ažurirati podatke u kurirskoj aplikaciji, pružajući dispečerima ažuriranje statusa pošiljki u realnom vremenu. Integracija sa prenosnim štampačem omogućava kuririma da generišu sve papire, koji su im potrebni za kupce.

Prodavac

Postanite prodavac za couriermanager.

Pridružite se Couriermanager timu u dostizanju dostavnih kompanija širom sveta!

Tražimo vredne partnere za naš tim — one, koji su zainteresovani da prodaju naš softver kurirskim kompanijama u njihovim zemljama/regionima. Partnerstvo sa CourierManager-om doneće Vam nove mogućnosti na rastućem tržištu isporuka.

Zašto da postanete naš prodavac?

 • CourierManager je zrela, testirana softverska platforma, implementirana od strane nekoliko kurirskih kompanija.
 • Mi Vas snadbevamo proizvodom, obukom i podrškom.
 • Otvoreni smo za nekoliko načina uzajamno povoljne podele profita.

Ukoliko želite da saznate više o Vašim prednostima i kako bismo mogli da sarađujemo, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte za besplatan račun ili bilo kakve druge detalje i pitanja.